开放注册

馬科諾將缺席即將到來的俱樂部賽季!!

Lesya Evdokimova(Makhno) will miss this season
馬科諾將錯過這個賽季

Posted by volleyrussia on September 10, 2013

lesyaEx-volleyball player Dinamo-Kazan Lesya Evdokimova for family reasons will miss the upcoming season.

“Lesya is likely to miss the upcoming season and concentrate on family matters,” – said the agent Yegor Nozdrin in an interview with Business Online.

2010 world champion Lesya Evdokimova (Makhno) served Kazan team in 2011 and won with Dinamo-Kazan two league titles, two Cup of Russia and bronze medals in the Champions League. Last season Evdokimova was recognized as the most valuable player of the Final Four of the Cup of Russia. In just two seasons, she played for Kazan team in 53 matches in the national championship and 18 games in the Champions League.

Evdokimova is a wife of a famous handball player Egor Evdokimov. He participated in the Olympic Games in Beijing, the champion of Russia, Spain, Belarus, and now a player of Chekhov Bears.
她有退休之打算。

早生贵子,祝福

祝福马姐姐婚后生活幸福!

难怪今年大名单没她,只不过马姐向来以美貌著称,球技只能说过得去。

估计是怀孕了吧,嘻嘻。马姐那么多伤,该好好休养享受家庭生活了。早生贵子~~

除了俱乐部打打,国家队都是拍手为多。也就替补上来偶尔接接。还好还是顶住压力夺下10世冠。 很美,不过跟钢叉、科舍、佩娜的美又不同,她是艳美。  详情 回复 发表于 2013-9-11 15:18

兹磁我家马姑娘

yandagua 发表于 2013-9-11 10:11
估计是怀孕了吧,嘻嘻。马姐那么多伤,该好好休养享受家庭生活了。早生贵子~~

除了俱乐部打打,国家队都是拍手为多。也就替补上来偶尔接接。还好还是顶住压力夺下10世冠。

很美,不过跟钢叉、科舍、佩娜的美又不同,她是艳美。

上上赛季喀山一个替补发球的小姑娘挺美的。马姐的眼睛很诱人。  详情 回复 发表于 2013-9-11 15:57

小邪 发表于 2013-9-11 15:18
除了俱乐部打打,国家队都是拍手为多。也就替补上来偶尔接接。还好还是顶住压力夺下10世冠。

很美,不 ...

上上赛季喀山一个替补发球的小姑娘挺美的。马姐的眼睛很诱人。

嘻嘻我有和她的亲密合影哦 我家马姑娘跟一般的拉稀队员不同,她很热情的 very nice  详情 回复 发表于 2013-9-11 22:13

yandagua 发表于 2013-9-11 15:57
上上赛季喀山一个替补发球的小姑娘挺美的。马姐的眼睛很诱人。

嘻嘻我有和她的亲密合影哦
我家马姑娘跟一般的拉稀队员不同,她很热情的 very nice

拉稀一堆堆的面瘫美人啊  详情 回复 发表于 2013-9-12 13:10
啥时候拍的?伊好像没怎么来过天朝吧。难道是世锦赛去日本了?艳羡啊~~  详情 回复 发表于 2013-9-12 09:35

Yahtzee 发表于 2013-9-11 22:13
我家马姑娘跟一般的拉稀队员不同,她很热情的 very nice

啥时候拍的?伊好像没怎么来过天朝吧。难道是世锦赛去日本了?艳羡啊~~

Yahtzee 发表于 2013-9-11 22:13

拉稀一堆堆的面瘫美人啊

面瘫?。。。这个词有点恶毒了吧伙计。  详情 回复 发表于 2013-9-12 16:58

spencerland 发表于 2013-9-12 13:10
拉稀一堆堆的面瘫美人啊

面瘫?。。。这个词有点恶毒了吧伙计。